Kurser

Undervisning/foredrag til institutioner, skoler, foreninger og andre

Jeg har mange års erfaring i at undervise fagpersonale og forældre på uddannelsesinstitutioner, i børnehaver og skoler samt foreninger. Jeg underviser indenfor områderne spisning, mundmotorik, sanseintegration/bearbejdning og ansigtslammelser.

Jeg har løbende specialiseret mig inden for spisning, sansebearbejdning/forstyrrelser og ansigtslammelser. Gennem lang tid har jeg haft interesse i den mere helhedsorienteret tilgang, hvor jeg nu kan supplere ergoterapien med zoneterapi, akupunktur og Nada-behandling.
Kursus i Sensory Processing Measure November 2018 – OBS: KURSET ER AFHOLDT 2500 1667 Ergo for dig

Kursus i Sensory Processing Measure November 2018 – OBS: KURSET ER AFHOLDT

Jeg har den glæde i samarbejde med vores dygtige kollega Ingelis Arnsbjerg at udbyde 1½ dags kursus i Sensory Processing Measure. Sensory Processing Measure (SPM og SPM-P) er en (amerikansk) standardiseret undersøgelse af sensoriske bearbejdningsvanskeligheder, praksis og social deltagelse hos skolebørn (2-12 år). SPM er et redskab, som bruges som led i undersøgelse af børn…

læs mere

Anmeldelse af kursus
Dec 2019

Vi har i Pædagogisk Enhed, Esbjerg kommune haft Hanne Bundgaard som underviser på et internt mundmotorisk kursus for børneergo- og fysioterapeuter. Kurset foregik over to dage med en måneds mellemrum.

I tæt samarbejde med Hanne blev programmet sammensat for at målrette det til vores vejledningsopgaver indenfor det mundmotoriske område.

Hanne var en engageret og inspirerende underviser både ift. teori, vidensdeling, undersøgelser, aktivitetsideer og gennemgang af konkrete cases. Hun delte gerne ud af sin mangeårige erfaring og kunne koble dette med en god forståelse for vores arbejdsfelt.

Vi har nu bestemt fået et større grundlag for at kunne varetage de mundmotoriske vejledningsopgaver.

Anja Kalkerup, Ergoterapeut
Børn & Kultur, Pædagogisk Enhed

[recaptcha size:compact]