Referencer

Ergoterapi

Maj 2018

Min dreng kom til verden alt for tidligt i uge 24. Han havde efter indlæggelse med sonde og respirator udviklet en spiseforstyrrelse. Da Storm var ca. 1 år, blev Hanne lukket ind i vores liv. I starten kunne vores dreng kun spise grød uden klumper i. Hanne trænede med ham med madlege og forskellige øvelser. Og vi fik en helt anden dreng. En dreng, der begyndte at kunne røre ved maden med sine hænder. Han startede med at kunne spise sprøde ting. Kiks og den slags og så rugbrød og almindelig mad. Ud over maden blev vores dreng også mere rolig. Han kunne klare flere stimuli fra sine omgivelser. Han kunne bedre modtage kærlighed og berøring. Som vi ser det, så er Hanne skyld i, at vores dreng i dag er sådan en glad og dejlig dreng. Han gik fra intet at kunne til at fungere normalt i samspil med andre børn og voksne. Ud over det så er Hanne et fantastisk menneske, der lukker en helt ind. Og min dreng lukkede hende ind. Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger, der findes i hele verden. Hanne er det mest kompetente og fantastiske menneske, jeg har mødt.

M. Hansen

Zoneterapi

Marts 2018

Jeg er Susanne på 44 år, alenemor til 3, sygeplejerske og nu med livmoderhalskræft.

Hvad skulle jeg stille op for at gennemføre den hårde kræftbehandling og for at blive rask? Samtidig med at jeg fandt energi til mine tre børn? Jeg var overbevist om, at jeg ville have gavn af zoneterapi og blev anbefalet Hanne Bundgaard af en veninde.

Det var et fantastisk valg. Vi fandt hurtigt ud af, at ansigtszoneterapi var godt for mig, og hver gang jeg dykkede i energi efter kemo- og strålebehandling, fandt jeg fornyet energi hos Hanne. Ikke bare ny energi – jeg er overbevist om, at hun i forløbet har skabt gode energier og balance i mit immunsystem og mine indre organer. I forløbet har lægerne rost mine meget fine blodprøver, og jeg har tålt behandlingen fint modsat mange af de andre kræftpatienter, jeg mødte.

Her efter endt behandling har jeg stadig god gavn af den energi, hun kan give mig, og jeg har fundet ud af, at hun også kan smertebehandle og give mig ro. Endvidere har hun givet mig redskaber til selv at skabe ro i min krop.

Kan på det varmeste anbefale Hanne og ville ønske, at det var alle kræftpatienter forundt at modtage hjælp fra hende.

Susanne

[recaptcha size:compact]