Referencer

Anmeldelse af kursus

Dec 2019

Vi har i Pædagogisk Enhed, Esbjerg kommune haft Hanne Bundgaard som underviser på et internt mundmotorisk kursus for børneergo- og fysioterapeuter. Kurset foregik over to dage med en måneds mellemrum.

I tæt samarbejde med Hanne blev programmet sammensat for at målrette det til vores vejledningsopgaver indenfor det mundmotoriske område.

Hanne var en engageret og inspirerende underviser både ift. teori, vidensdeling, undersøgelser, aktivitetsideer og gennemgang af konkrete cases. Hun delte gerne ud af sin mangeårige erfaring og kunne koble dette med en god forståelse for vores arbejdsfelt.

Vi har nu bestemt fået et større grundlag for at kunne varetage de mundmotoriske vejledningsopgaver.

Anja Kalkerup, Ergoterapeut
Børn & Kultur, Pædagogisk Enhed

Zoneterapi

Marts 2018

Jeg er Susanne på 44 år, alenemor til 3, sygeplejerske og nu med livmoderhalskræft.

Hvad skulle jeg stille op for at gennemføre den hårde kræftbehandling og for at blive rask? Samtidig med at jeg fandt energi til mine tre børn? Jeg var overbevist om, at jeg ville have gavn af zoneterapi og blev anbefalet Hanne Bundgaard af en veninde.

Det var et fantastisk valg. Vi fandt hurtigt ud af, at ansigtszoneterapi var godt for mig, og hver gang jeg dykkede i energi efter kemo- og strålebehandling, fandt jeg fornyet energi hos Hanne. Ikke bare ny energi – jeg er overbevist om, at hun i forløbet har skabt gode energier og balance i mit immunsystem og mine indre organer. I forløbet har lægerne rost mine meget fine blodprøver, og jeg har tålt behandlingen fint modsat mange af de andre kræftpatienter, jeg mødte.

Her efter endt behandling har jeg stadig god gavn af den energi, hun kan give mig, og jeg har fundet ud af, at hun også kan smertebehandle og give mig ro. Endvidere har hun givet mig redskaber til selv at skabe ro i min krop.

Kan på det varmeste anbefale Hanne og ville ønske, at det var alle kræftpatienter forundt at modtage hjælp fra hende.

Susanne

Ergoterapi

Maj 2018

Min dreng kom til verden alt for tidligt i uge 24. Han havde efter indlæggelse med sonde og respirator udviklet en spiseforstyrrelse. Da Storm var ca. 1 år, blev Hanne lukket ind i vores liv. I starten kunne vores dreng kun spise grød uden klumper i. Hanne trænede med ham med madlege og forskellige øvelser. Og vi fik en helt anden dreng. En dreng, der begyndte at kunne røre ved maden med sine hænder. Han startede med at kunne spise sprøde ting. Kiks og den slags og så rugbrød og almindelig mad. Ud over maden blev vores dreng også mere rolig. Han kunne klare flere stimuli fra sine omgivelser. Han kunne bedre modtage kærlighed og berøring. Som vi ser det, så er Hanne skyld i, at vores dreng i dag er sådan en glad og dejlig dreng. Han gik fra intet at kunne til at fungere normalt i samspil med andre børn og voksne. Ud over det så er Hanne et fantastisk menneske, der lukker en helt ind. Og min dreng lukkede hende ind. Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger, der findes i hele verden. Hanne er det mest kompetente og fantastiske menneske, jeg har mødt.

M. Hansen

Oralmotoriske og sensoriske specialer

Dec 2019

Hanne er tilknyttet Videnshus Dybkær 1-2 dage om ugen. Hun løser til alles tilfredshed opgaver indenfor vores målgruppe og har med sine specialer oralmotorik og det sensoriske områder tilføjet et videns løft til huset. Hun går med sin solide erfaring og gode menneskekundskaber til opgaverne med høj faglighed, grundighed og hjertet på det rette sted.

Anne Marie Lundsby Jakobsen
Koordinerende fysioterapeut, klinisk underviser og SD
Videnshus Dybkær

 

[recaptcha size:compact]