Priser

Hos Ergofordig kan du få både enkelt-konsultationer og behandlingsforløb.
Du er velkommen i min klinik i Herning, men du har også mulighed for at få mig hjem til dig.

Nedenstående priser gælder per 1. maj 2024

Der er mulighed for at få tilskud til ergoterapi hvis du har en sundhedsforsikring. Kontakt dem og spørg som de dækker ergoterapi.
Der kan ligeledes være en mulighed for at søge kommunen om ergoterapi. Kontakt Hanne for at høre nærmere.
Det betyder at der hos Ergofordig kan være mulighed for tilskud til træning og behandling hos Hanne som er aut. ergoterapeut.

Enkeltkonsultationer

Funktionel undersøgelse (OMFT-undersøgelse fra 5 år) - 55 min.
Ved en funktionel undersøgelse undersøger jeg mundens strukturer og muskler, og vurderer blandt andet, om der er stramt tungebånd. Jeg undersøgelser muskler, bindevæv, kæbe, tandstilling, gane, læbe, kind- og tungebånd, synkefunktion, kompensatoriske mønstre, vaner og andre ting. Der bliver taget billeder af munden og målinger til journal, og evt. lagt en plan for det videre behandlingsforløb.
Herning: 950 kr. Århus 1050 kr.
Book tid
Funktionel undersøgelse (OMFT-undersøgelse fra 5 år): Op til 1½ time - Familiekonsultation (2 børn eller 1 barn + 1 voksen)
Ved en funktionel undersøgelse undersøger jeg mundens strukturer og muskler, og vurderer blandt andet, om der er stramt tungebånd. Jeg undersøgelser muskler, bindevæv, kæbe, tandstilling, gane, læbe, kind- og tungebånd, synkefunktion, kompensatoriske mønstre, vaner og andre ting. Der bliver taget billeder af munden og målinger til journal, og evt. lagt en plan for det videre behandlingsforløb.
Herning 1700 kr. Århus 1800 kr.
Book tid
Ergoterapeutisk undersøgelse (0-1 år)- 55 min.
Undersøgelse af mundforhold, stramt tungebånd, siddestilling, orale reflekser, mundmotorik, sensorik, synke-, spise- og drikkefunktioner. Træning af synk, spisning og udtale/udarbejdelse af skriftlig rapport/træningsprogram eller andet. Undersøgelse af primitive reflexer, det autonome nervesystem, sansebearbejdning, selvregulation mm Træning og behandling af primtive reflexer, sanseforstyrrelser, nedsat selvregulation, m.v..
Herning 895 kr. Århus 995 kr.
Book tid
Ergoterapeutisk undersøgelse (1-99 år) - 55 min.
Undersøgelse af mundforhold, stramt tungebånd, siddestilling, orale reflekser, mundmotorik, sensorik, synke-, spise- og drikkefunktioner. Træning af synk, spisning og udtale/udarbejdelse af skriftlig rapport/træningsprogram eller andet. Undersøgelse af primitive reflexer, det autonome nervesystem, sansebearbejdning, selvregulation mm Træning og behandling af primtive reflexer, sanseforstyrrelser, nedsat selvregulation, m.v.
Herning 950 kr. Århus 1050 kr.
Book tid
Opfølgende konsultation - 40 min.
Ergoterapi, spisetræning, afspænding af muskulatur eller behandling af primitive reflexer og sansebearbejdning
Herning 750 kr. Århus 850 kr.
Book tid
Jeg kører også gerne ud til dig
Ud over timepris betales også for kørsel. Honorar for tid til kørsel er 650 kr. pr. time + km efter statens høje takst
Send sikker post for aftale

OMTF træningforløb (online el. i klinik)

 

Det er vores erfaring, at det er nødvendigt med et længere, skræddersyet forløb med konstant opfølgning og tilretning, hvis man vil opnå det bedste resultat med OMFT-træningen. Derfor kan du hos os kun købe træningsforløb – ikke enkelte træningstimer.
Før du kan starte et forløb, skal du booke tid til en funktionel undersøgelse (ikke inkluderet i prisen for et forløb).

Alle forløb kan tilbydes enten i klinikken i Herning eller online via Zoom.

Det er muligt for familier at træne to sammen til én pris (der vil dog være en ekstraudgift til et ekstra sæt materialer) – dette skal bestilles, inden forløbet går i gang.

Har du ikke en undersøgelse, skal du booke en af undersøgelserne ovenfor.

Baby Myo Care: Alder: 0-24 mdr.
Forud for træningsforløbet, skal I have lavet en funktionel undersøgelse (OBS: Undersøgelsen er ikke inkluderet i prisen) i min klinik. Selve træningsforløbet kan foregå i klinikken eller online via Zoom. Jeg sammensætter et skræddersyet forløb, der tilpasses ud fra din babys udfordringer og behov. Det kan fx indeholde: Spise- og synketræning, motorisk og sensorik træning, forberedelse af klip af tungebånd og eller læbebånd, instruktion i Aftercare før klip og tilpasning efter, tjek og træning af de primitive reflekser, afspænding af muskulatur og andet der er skræddersyet til netop dit barn.
2400 kr.
  • 3 sessioner fordelt på ca. 6-8 uger
Send sikker post for bestilling
Mini Myo Mix: Alder: 2-4 år
Forud for træningsforløbet, skal du have lavet en funktionel undersøgelse (OBS: Undersøgelsen er ikke inkluderet i prisen) i min klinik. Jeg tager udgangspunkt i dit barns indivduelle behov og sammensætter nogle øvelser, som dit barn kan være med til at lave. Udgangspunktet er, at det skal være sjovt og på dit barns præmisser. Jeg tager elementer med fra både OMFT og ergoterapi, alt efter hvad der er bedst for jer. Træningen kan foregå enten i min klinik i Herning eller online via Zoom. Kommer du i klinikken, kan jeg tilbyde afspænding af muskulatur i ansigt og mund eller behandling af Fear Paralysis Reflex (primitive reflekser). (OBS: Er I flere, der træner sammen for én pris, vil der ikke være mulighed for afspænding og træning af de primitive reflekser.) Inkluderet i prisen er træningen og relevante træningsredskaber.
3800 kr.
  • 5 sessioner fordelt på ca 8 -12 uger.
Send sikker post for bestilling
Junior OMFT: Alder: 5-7 år (kan foregå online)
Forud for træningsforløbet, skal du have lavet en funktionel undersøgelse (OBS: Undersøgelsen er ikke inkluderet i prisen) i min klinik. Forløbet består af en række øvelser, som jeg forklarer grundigt, og som du skal træne selv derhjemme hver dag mellem vores konsultationer (vi mødes cirka hver anden uge) Det indeholder OMFT-redskaber, der vurderes relevante.
6900 kr.
  • 9 sessioner fordelt på omkring 18-22 uger
  • hvor I kommer i klinikken minimum til undersøgelsen. Der er mulighed for at tilkøbe flere konsultationer ved behov.
Send sikker post for bestilling
OMFT Mix Alder: 5-100 år
Forud for træningsforløbet, skal du have lavet en funktionel undersøgelse i klinikken eller online.(OBS: Undersøgelsen er ikke inkluderet i prisen) Forløbet består af en række øvelser, som du får forklaret grundigt, og som du skal træne selv derhjemme hver dag mellem vores konsultationer (vi mødes cirka hver anden uge). Træningen styrker din tungens mobilitet, træner mundmusklerne og giver dig en øget bevidsthed om, hvordan du trækker vejret. Vi sammensætter forløbet ud fra dine individuelle udfordringer og behov, og vi følger løbende op på, om du laver øvelserne rigtigt, så du får mest muligt ud af træningen. Træningen kan foregå enten i klinikken i Herning eller online via Zoom. Kommer du i klinikken, kan der tilbydes afspænding af muskulatur i ansigt og mund eller behandling af Fear Paralysis Reflex (primitive reflekser). (OBS: Er I flere, der træner sammen for én pris, vil der ikke være mulighed for afspænding og træning af de primitive reflekser.) Prisen inkluderer dit skræddersyede træningsforløb samt de redskaber, vi vurderer, er nødvendige for dig for at komme i mål med træningen. For familier er der mulighed for at træne to for én pris. Hvis I er flere, der træner sammen, betaler I kun ekstra for selve redskaberne til træningsmakkeren (cirka 200 kroner).
8900 kr.
  • 12 sessioner fordelt på omkring 24 uger.
Send sikker post for bestilling