Priser

Hos Ergofordig kan du få både enkelt-konsultationer og behandlingsforløb.
Du er velkommen i min klinik i Herning, men du har også mulighed for at få mig hjem til dig.

Nedenstående priser gælder per 1. januar 2022

Der er mulighed for at få tilskud til ergoterapi hvis du har en sundhedsforsikring. Kontakt dem og spørg som de dækker ergoterapi.
Der kan ligeledes være en mulighed for at søge kommunen om ergoterapi. Kontakt Hanne for at høre nærmere.
Det betyder at der hos Ergofordig kan være mulighed for tilskud til træning og behandling hos Hanne som er aut. ergoterapeut.

Enkelt konsultation

 • Funktionel undersøgelse (OMFT-undersøgelse) (Hanne fra 5 år og Charlotte fra 10 år):
  Ved en funktionel undersøgelse undersøger jeg mundens strukturer og muskler, og vurderer blandt andet, om der er stramt tungebånd.
  Jeg undersøgelser muskler, bindevæv, kæbe, tandstilling, gane, læbe, kind- og tungebånd, synkefunktion, kompensatoriske mønstre, vaner og andre ting. Der bliver taget billeder af munden og målinger til journal, og evt. lagt en plan for det videre behandlingsforløb.
  950 kr. (55 min)
  1600 kr. (op til 1½ time) Familiekonsultation (2 børn eller 1 barn + 1 voksen)
  Terapeut: Hanne eller Charlotte
 • Ergoterapeutisk undersøgelse (0-99 år):
  Undersøgelse af mundforhold, stramt tungebånd, siddestilling, orale reflekser, mundmotorik, sensorik, synke-, spise- og drikkefunktioner.
  Træning af synk, spisning og udtale/udarbejdelse af skriftlig rapport/træningsprogram eller andet.
  Undersøgelse af primitive reflexer, det autonome nervesystem, sansebearbejdning, selvregulation mm
  Træning og behandling af primtive reflexer, sanseforstyrrelser, nedsat selvregulation, mv
  895 kr. (55 min)
  Terapeut: Hanne

 • Undersøgelse for stramt tungebånd (baby 0-5 mdr):
  Undersøgelse af munden for at se, om der er stramt tungebånd, stramt læbebånd og stramme kindbånd. Desuden undersøgelse af ganen og andre mundforhold og vejrtrækning.
  895 kr. (55 min)
  Terapeut: Charlotte

 • Opfølgende konsultation:
  Ergoterapi, spisetræning, afspænding af muskulatur eller behandling af primitive reflexer og sansebearbejdning…..
  750 kr. (40 min)
  Terapeut: Hanne

Hanne kører også gerne ud til dig:
Ud over timepris betales også for kørsel.
Honorar for tid til kørsel er 650 kr. pr. time + km efter statens høje takst

OMFT-træningsforløb (i klinik eller online)

Det er vores erfaring, at det er nødvendigt med et længere, skræddersyet forløb med konstant opfølgning og tilretning, hvis man vil opnå det bedste resultat med OMFT-træningen. Derfor kan du hos os kun købe træningsforløb – ikke enkelte træningstimer.
Før du kan starte et forløb, skal du booke tid til en funktionel undersøgelse hos enten Hanne eller Charlotte (ikke inkluderet i prisen for et forløb).

Alle forløb kan tilbydes enten i klinikken i Herning eller online via Zoom.

Det er muligt for familier at træne to sammen til én pris (der vil dog være en ekstraudgift til et ekstra sæt materialer) – dette skal bestilles, inden forløbet går i gang.

Baby Myo Care:
Alder: 0-24 mdr.
3 sessioner fordelt på ca. 6-8 uger
Pris: 2.400 kr.
Terapeut: Hanne

Forud for træningsforløbet, skal I have lavet en funktionel undersøgelse (OBS: Undersøgelsen er ikke inkluderet i prisen) i min klinik.
Selve træningsforløbet kan foregå i klinikken eller online via Zoom.
Jeg sammensætter et skræddersyet forløb, der tilpasses ud fra din babys udfordringer og behov.

Det kan fx indeholde:
Spise- og synketræning, motorisk og sensorik træning, forberedelse af klip af tungebånd og eller læbebånd, instruktion i Aftercare før klip og tilpasning efter, tjek og træning af de primitive reflekser, afspænding af muskulatur og andet der er skræddersyet til netop dit barn.

Mini Myo Mix:
Alder: 2-4 år
5 sessioner fordelt på ca 8 -12 uger.
Pris: 3.800 kr.
Terapeut: Hanne

Forud for træningsforløbet, skal du have lavet en funktionel undersøgelse (OBS: Undersøgelsen er ikke inkluderet i prisen) i min klinik.
Jeg tager udgangspunkt i dit barns indivduelle behov og sammensætter nogle øvelser, som dit barn kan være med til at lave. Udgangspunktet er, at det skal være sjovt og på dit barns præmisser. Jeg tager elementer med fra både OMFT og ergoterapi, alt efter hvad der er bedst for jer.

Træningen kan foregå enten i min klinik i Herning eller online via Zoom. Kommer du i klinikken, kan jeg tilbyde afspænding af muskulatur i ansigt og mund eller behandling af Fear Paralysis Reflex (primitive reflekser). (OBS: Er I flere, der træner sammen for én pris, vil der ikke være mulighed for afspænding og træning af de primitive reflekser.)
Inkluderet i prisen er træningen og relevante træningsredskaber.

Børne OMFT:
Alder: 5-7 år (kan foregå online)

8 sessioner fordelt på omkring 16 uger, hvor I kommer i klinikken minimum til undersøgelsen.
Pris: 5400 kr. Der er mulighed for at tilkøbe flere konsultationer ved behov.
Terapeut:
Hanne

Forud for træningsforløbet, skal du have lavet en funktionel undersøgelse (OBS: Undersøgelsen er ikke inkluderet i prisen) i min klinik.
Forløbet består af en række øvelser, som jeg forklarer grundigt, og som du skal træne selv derhjemme hver dag mellem vores konsultationer (vi mødes cirka hver anden uge)
Det indeholder OMFT-redskaber, der vurderes relevante.

OMFT Mix
Alder: 5-100 år Hanne og Charlotte fra 10 -100 år
12 sessioner fordelt på omkring 24 uger
Pris: 8.950 kr
Terapeut: Hanne eller Charlotte

Forud for træningsforløbet, skal du have lavet en funktionel undersøgelse (OBS: Undersøgelsen er ikke inkluderet i prisen) i klinikken af enten hanne eller Charlotte.
Forløbet består af en række øvelser, som du får forklaret grundigt, og som du skal træne selv derhjemme hver dag mellem vores konsultationer (vi mødes cirka hver anden uge). Træningen styrker din tungens mobilitet, træner mundmusklerne og giver dig en øget bevidsthed om, hvordan du trækker vejret.

Vi sammensætter forløbet ud fra dine individuelle udfordringer og behov, og vi følger løbende op på, om du laver øvelserne rigtigt, så du får mest muligt ud af træningen.

Træningen kan foregå enten i klinikken i Herning eller online via Zoom.
Kommer du i klinikken, kan der, når I booker ved Hanne, tilbydes afspænding af muskulatur i ansigt og mund eller behandling af Fear Paralysis Reflex (primitive reflekser). (OBS: Er I flere, der træner sammen for én pris, vil der ikke være mulighed for afspænding og træning af de primitive reflekser.)

Når I booker ved Charlotte, kan I få ekstra vejrtrækningsøvelser sammensat ud fra jeres specifikke behov. Det er særlig godt til dig, der har astma, stress og søvnproblemer.

Prisen inkluderer dit skræddersyede træningsforløb samt de redskaber, vi vurderer, er nødvendige for dig for at komme i mål med træningen. For familier er der mulighed for at træne to for én pris. Hvis I er flere, der træner sammen, betaler I kun ekstra for selve redskaberne til træningsmakkeren (cirka 700 kroner).

OMFT Træning Exclusive
Alder: 5-100 år
6 sessioner fordelt på omkring 12 uger
Pris: 6.100 kr
Behandler: Hanne eller Charlotte

Dette forløb er kun for dig, der ikke vil have, eller ikke har behov for at få, klippet dit tungebånd, men gerne vil træne din mundmuskulatur.

Forud for træningsforløbet, skal du have lavet en funktionel undersøgelse (OBS: Undersøgelsen er ikke inkluderet i prisen) i klinikken af enten Hanne eller Charlotte.
Forløbet består af en række øvelser, som du får forklaret grundigt, og som du skal træne selv derhjemme hver dag mellem vores konsultationer (vi mødes cirka hver anden uge). Træningen styrker din tungens mobilitet, træner mundmusklerne og giver dig en øget bevidsthed om, hvordan du trækker vejret.

Vi sammensætter forløbet ud fra dine individuelle udfordringer og behov, og vi følger løbende op på, om du laver øvelserne rigtigt, så du får mest muligt ud af træningen.

Hvis du undervejs i træningen beslutter dig for, at du alligevel gerne vil have klippet dit tungebånd, kan du tilkøbe træning, så du kan blive forberedt grundigt på et klip samt træne efter klippet.

Træningen kan foregå enten i klinikken i Herning eller online via Zoom.
Kommer du i klinikken, kan der, hvis du booker ved Hanne, tilbydes afspænding af muskulatur i ansigt og mund eller behandling af Fear Paralysis Reflex (primitive reflekser). (OBS: Er I flere, der træner sammen for én pris, vil der ikke være mulighed for afspænding og træning af de primitive reflekser.)

Har du spørgsmål til priser eller forløb, kan du kontakte os for yderligere information – du finder vores kontaktoplysninger lige HER.