Privatlivspolitik

Ergo for dig er dataansvarlig, og er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger. Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du kan altid kontakte data-kontaktperson.

Ergo for dig

Hanne Bundgaard
Tlf.: 2444 7443
Adresse: Nørregade 44, 7400 Herning.
E-mail: info@ergofordig.dk
CVR-nr.: 39200457

 

Data-kontaktperson

Hanne Bundgaard
Tlf.: 2444 7443
Adresse: Nørregade 44, 7400 Herning.
E-mail: info@ergofordig.dk
CVR-nr.: 39200457

 

Persondataforordning, GDPR

Fra den 25. maj 2018 har Europa en ny fælles lov om behandling af persondata: Persondataforordningen. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger.

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du yderligere ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid.
  • Desuden har du ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring, ligesom du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted (f.eks. Youtube, Google, Facebook mv.).

Hvem vi deler dine data med

Ergo for digs hjemmeside er bygget med en række meget gængse platforme:

  • WordPress og forskellige plugins til at præsentere information.
  • Google Analytics og Jetpack til at se på brugeradfærd i anonymiseret form, så vi kan gøre hjemmesiden mere brugervenlig.

 

Du har rettigheder over dine data

Hvis du er medlem af Ergo for dig eller er tilmeldt nyhedsbrevet, eller hvis du har en konto på dette websted, kan du bede om indsigt i de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Undtagelsen er data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Skriv til info@ergofordig.dk